Lähde mukaan loistavaan seikkailuun!

Nyt on aika ilmoittautua Piirileiri Otavalle!

MITÄ? Otava 2020 on Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri kesällä 2020.
MILLOIN? 22.–29.7.2020
MISSÄ? Rymättylän Maisaaressa
KENELLE? Kaikille lounaissuomalaisille seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille

***

Otavalla riittää jokaiselle ikäkaudelle monipuolista tekemistä! Oman ikäkauden ohjelman
lisäksi koko leirin yhteiset ohjelmat – avajaiset, keskiäiset ja päättäjäiset- keräävät kaikki yhteen nauttimaan isoista iltaohjelmista. Leiriläinen pääsevät nauttimaan ainutlaatuisesta,
idyllisestä saaristoympäristöstä
 
Ohjelma tapahtuu ohjelmalaaksoissa, joita ovat vesilaakso Airisto, medialaakso Meteoriitti, tiede- & teknologialaakso Kirjokansi sekä avaruuslaakso Kosmos. Tähtitaival-haikki ja alaleiripäivä Horisontti täydentävät kokonaisuuden.
 
Leirielämys alkaa jo ennen leirialueelle pääsemistä ja leirin varsinaista alkua – matka mantereelta Maisaareen kuljetaan Merivoimien aluksilla!
 
Leirin hinta on 220 €, joka sisältää ohjelman, ruokailut, merikuljetukset saareen ja takaisin sekä tietenkin upeat elämykset ja kokemukset leirin aikana!
Leirimaksuun voit hakea stipendiä joko koko maksuun tai puoleen siitä. Stipendijärjestelmän tarkoituksena on mahdollistaa leirikokemus mahdollisimman monelle.
 
Leirillä majoitutaan teltoissa leirilippukunnittain, joiden koko on n. 100 henkeä ja jotka on muodostettu leirin ajaksi usean eri lippukunnan osallistujista.
 
Leirille ilmoittaudutaan Kuksan kautta 31.1.2020 mennessä.
Jokainen tekee ilmoittautumisensa itse.
Ilmoittaudu osoitteessa www.piirileiriotava.fi

HUOM.! Otavalla on käytössä kesätyö- ja kesälomatakuu! Jos et kesätöiden tai kesäloman ajankohdan vuoksi pysty osallistumaan leirille, voit peruuttaa osallistumisen työnantajan antamaa vapaamuotoista todistusta vastaan 31.5.2020 mennessä
 
KYSYTTÄVÄÄ?
Lippukuntamme Otava 2020 -yhteyshenkilö on Maria Ojanen,
maria.ojanen@outlook.com
Vastauksia kysymyksiin myös Otavan nettisivuilta www.piirileiriotava.fi
 
Nähdään ensi kesänä piirileirillä!