Ilmoittaudu kesän 2021 loistavimpaan seikkailuun!

Mitä? Piirileiri Otava, Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri

Missä? Rymättylän Maisaaressa

Milloin? 10.-17.6.2021

Kenelle? Kaikille lounaissuomalaisille seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille – eli just sulle!

 Mitä se maksaa? Leirin hinta on 220 €. Lisäksi vaeltajat ja aikuiset voivat osallistua leirille lyhyemmän aikaa päiväkohtaisella maksulla. Lippukuntamme haluaa mahdollistaa osallistumisen mahdollisimman monelle ja tuemme siksi leirille lähteviä yli 12-vuotiaita stipendein.

Mitä sillä maksulla sit saa? Kesän 2021 upeimman leirielämyksen piirileiri Otavalla! Otava on ainutlaatuinen, vain muutaman vuoden välein tuleva mahdollisuus kokea yksi partioharrastuksen upeimpia puolia, suurleiri, jonne saapuu sinun lisäksesi satoja muita partiolaisia. Leirin ympäristö on upea Rymättylän Maisaari, joka jo itsessään on kokemisen arvoinen paikka.

Lisäksi tulevat tietenkin joka ikäkauden omat ohjelmat eri teemoineen sekä haikki eli leirillä toteutettava vaellus. Lähde siis mukaan kesän 2021 loistavaan seikkailuun!

ILMOITTAUTUMINEN

  1. Uudet Otavalle lähtijät:
    Leirille ilmoittautuminen on avoinna 1.12. saakka Kuksassa >> 
  2. Otavalle aikaisemmin ilmoittautunut:
    Vahvista oman ja/tai huollettavasi aiempi leiri-ilmoittautuminen Otavalle 1.12 mennessä.
    Tämän jälkeen kaikki vahvistamattomat vanhat ilmoittautumiset poistetaan Kuksasta ja ne eivät siis jää voimaan vuoden 2021 leirille.

Ohjeita ja tietoa ilmoittautumiseen löydät netistä Otavan omilta sivuilta >>

Lisää tietoa leiristä ja ohjelmasta saat nettisivuilta piirileiriotava.fi sekä seuraamalla Otavan omia kanavia Facebookissa ja Instagramissa. Lisäksi lippukunnan Otava-yhteyshenkilö Maria vastaa myös mielellään kaikkiin kysymyksiin.

Nähdään Otavalla!

Loistavin terveisin

Lippukunnan Otava-yhteyshenkilö Maria Ojanen
050 381 2063, maria.ojanen(at)outlook.com