Kotimaanretki JYSKÄYS syksyllä 2021

Lippukuntamme tekee perinteisesti ulkomaan leirimatkan lähes vuosittain. Leirimatkat on tarkoitettu tarpojaikäisille ja sitä vanhemmille, eli 12-vuotiaasta alkaen. Myös tarpojaikäkauteen siirtyvät eli leirivuonna 12 täyttävät ovat matkamme kohderyhmää.

Vallitsevan tilanteen vuoksi emme tällä hetkellä voi suunnitella ulkomaan leirimatkoja, joten matkailemme kotimaassa. Tänä vuonna lippukunnan kotimaanreissu ”Jyskäys” tehdään 1.-3.10. ja kohteenamme on Jyväskylä.

Alustavan suunnitelman mukaan lähdemme matkaan perjantai-iltapäivällä Porista junalla ja palaamme sunnuntaina. Ohjelma ja majoituspuoli tarkentuvat lähempänä matkaa, mutta luvassa on taatusti mukava ja monipuolisin aktiviteetein ladattu viikonloppu, jonka aikana majoitumme sisätiloissa.

Ilmoittautuminen tapahtuu viimeistään 2.5. mennessä Kuksan kautta tästä linkistä >>
HUOM. vain huoltaja tai muu täysi-ikäinen voi ilmoittaa osallistujan mukaan.
Ilmoittautuminen ei ole vielä sitova, mutta vain ilmoittautumalla varaat paikkasi reissulle!

Jokainen matkalle mukaan ilmoittautunut sitoutuu ilmoittautuessaan osallistumaan matkan mahdollistavaan varainkeruuseen mm. osallistumalla kesälauantaina Ahlaisten Syreenitorin kioskivuorolle. Varainkeruusta tiedotetaan tarkemmin ilmoittautuneille.

Jokainen ilmoittautunut liitetään ”Ankkurien reissaajat” -WhatsApp-ketjuun, jossa viestitään matkan ja varainkeruun ajankohtaisista asioista.

Matkan omavastuu on 30-50 €, joka tarkentuu kun suunnitelmat etenevät. Omavastuu laskutetaan erikseen lähempänä matkaa.