Perinteinen partiolaisten adventtikalenteri on jälleen myynnissä

Partiolaisten adventtikalenteri on ollut osa suomalaisten joulunodotusta jo peräti 75 vuoden ajan. Vuoden 2022 adventtikalenterin on kuvittanut lastenkirjailija Ninka Reittu, joka on kirjoittanut myös ensimmäisestä adventista alkavan partiolaisten joulutarinan.

Adventtikalenterilla on merkittävä osuus partion varainkeruussa. Myös oma lippukuntamme hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalenteria. Adventtikalentereista isoin yksittäinen myyntituotto jää suoraan oman lippukunnan hyväksi. Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa niin viikkotoiminnan kuin retkien ja leirien järjestämisen sekä edullisten osallistumismaksujen säilyttämisen tueksi.

Lippukunnassamme adventtikalenterin myyntiaika on 15.10-1.12. Adventtikalenterien myynnistä, jakelusta ja kampanjan aikaisesta tuesta vastaavat kampanjapäälliköt eli kalenteriketut. Kalenterikettuina vuonna 2022 toimivat seniorikettu Päivi Jouste ja etäkettu Joni Virtanen.

Oman adventtikalenterin voit käydä ostamassa omalta kyläkaupaltamme ja mikäli haluat ottaa kalentereja myyntiin tai kysyä lisää tietoa adventtikalenterikampanjasta voit ottaa yhteyttä paivi.jouste(at)partio.fi tai p. 045 1341 691

Partiolaisten adventtikalenterin voit tilata myös netin kautta.